ПАЗАРИ

Анализът и оценката на пазара са съществена част от нашия успех.

ПАЗАРИ

Разпространение на нашите марки по целия свят

НАШЕТО ПОРТФОЛИО

Оформили сме 3 последователни стъпки за създаването и установяването на нови успешни продукти. Отначало е откритието или самият факт да осъзнаеш съществуването на нещо ново. Следва сътворението, при което една невероятна идея се трансформира и придобива всички необходими характеристики, за да може да бъде представена по най-добрия начин пред широката публика. Третата също толкова важна стъпка е самото производство – моментът, в който се ражда душата на продукта и той става равноправен член на нашето голямо семейство.

Анализирането и оценяването на пазара е съществена част от нашия успех, тъй като това ни позволява да разполагаме с точна информация за неговото развитие и най-новите тенденции.

Силното ни портфолио от продукти ни позволява да бъдем гъвкави, като в същото време винаги гарантираме изключителното качество на всяка марка. Установили сме мрежа от доверени партньори по целия свят и така сме в състояние да удовлетворим специфичните изисквания на всеки клиент. От първия ден никога не сме спирали да развиваме нашите продукти и тяхното разпространение. Нашата предана работа като екип през годините ни доведе до присъствие в над 25 страни по света. Правим всичко необходимо, за да гарантираме, че нашите продукти винаги са налични за клиентите на правилното място и в правилното време. Ние сме посветени на изследването на нашите настоящи и нови пазари, за да разширяваме постоянно нашия търговски обхват.

ПАЗАРИ

Наши марки са спечелили добро признание из цяла Европа през последните две десетилетия. Потребителите на континента са добре запознати с нашите марки Савой, Мери Джейн, Кехлибар, Карнобатска, Сайкъл, Братя Минкови и Льо Фотограф.

През последните години нашите марки спечелиха разпространение и в Азия, Северна Америка и Африка.

Ние се стремим да влезем в нови пазари и да укрепим нашето присъствие и на съществуващите. Ако проявявате интерес към вноса и разпространението на нашите марки, можете да се свържете с нас на marketing@sisindustries.bg.

Нашите ценности

Интегритет, работа в екип, уважение, страст и креативност, ориентираност към клиента

Нашият ангажимент

Нашите ангажименти са ясен сигнал за нашите служители, потребители, бизнес партньори и местни общности, че се грижим за развитието на нашия бизнес, като сме социално отговорни, изграждаме истински взаимоотношения и произвеждаме желани и ценни продукти.

нашите операции

Анализирането и оценяването на пазара е съществена част от нашия успех, тъй като това ни позволява да разполагаме с точна информация за неговото развитие и най-новите тенденции.

ПАЗАРИ

Разпространение на нашите марки по целия свят

Scroll to Top