Новини и медия

Според агенциите, днес Savoy е най-продаваната водка в България, а премиум марката Savoy Silver е еталон за високо качество.

Водка Savoy Silver със златен медал от Sélections Mondiales des Spiriteueux, Канада.

Водка Savoy Silver бе отличена с единствения за Европа златен медал от международния конкурс Sélections Mondiales des Spiriteueux, Канада.

Според агенциите, днес Savoy е най-продаваната водка в България, а премиум марката Savoy Silver е еталон за високо качество.


Конкурсът, провеждащ се в Канада, събира водещи производители от Северна Америка, Европа и Азия, и е считан за най-престижният в Северна Америка. При сериозна конкуренция, със златни призове бяха отличени само американската Vegas и Savoy Silver.

www.sms-canada.ca/en/page/laureats/47

Представители на международното жури споделиха, че са били приятно изненадани от качеството на Savoy Silver, кореспондиращо на високите им критерии.

В производството на Savoy Silver се влага кристално чиста изворна вода и селектирана, най-висококачествена пшеница, отгледана в подбрани екологично чисти местности в България. Уникалната чистота на напитката е постигната чрез специална няколкократна дестилация последвана от прецизна многостепенна филтрация през кокосов активен въглен.

Scroll to Top